Bevolking
Stel zelf tabellen samen
Stand van de bevolking

In deze applicatie vindt u gegevens over de leeftijd, geslacht, nationaliteit en positie in het huishouden van de inwoners in Vlaanderen.U kan de gegevens opvragen van gemeente tot Vlaams Gewest en voor de periode vanaf 1997.

Startknop applicatie

Loop van de bevolking

In deze applicatie vindt u gegevens over de geboorten, overlijdens en migraties in Vlaanderen. U kan de gegevens opvragen van gemeente tot Vlaams Gewest en voor de periode vanaf 1997.

Startknop applicatie

Stand van de huishoudens

In deze applicatie vindt u gegevens over de grootte en de types van de private huishoudens. U kan de gegevens opvragen van gemeente tot Vlaams Gewest en voor de periode vanaf 1990.

Startknop applicatie

Bevolkings- en huishoudensvooruitzichten

Vooruitberekening bevolking

In deze applicatie vindt U gegevens over de leeftijd en het geslacht van de inwoners in 308 Vlaamse gemeenten . U kan de gegevens opvragen van gemeente tot Vlaams Gewest en voor de periode vanaf 2000 tot 2035.

Startknop applicatie Metadata

Vooruitberekening loop bevolking

In deze applicatie vindt U gegevens over geboorten, overlijdens en migraties in Vlaanderen. U kan de gegevens opvragen van gemeente tot Vlaams Gewest en voor de periode vanaf 1999 tot 2034.                                 

Startknop applicatie Metadata

 

Vooruitberekening huishoudens

In deze applicatie vindt U gegevens over de grootte van de private huishoudens in Vlaanderen. U kan de gegevens opvragen van gemeente tot Vlaams Gewest en voor de periode vanaf 2000 tot 2035.

Startknop applicatie Metadata